Wilt u een Algemeen Dagblad proefabonnement proberen?

ad abonnement

Het Algemeen Dagblad zorgt al bijna 70 jaar voor neutraal en betrouwbaar nieuws. Met dagelijks gemiddeld 570.000 oplages is het dan ook één van de meest populaire kranten in ons land. Het Algemeen Dagblad denkt graag mee met haar lezers, de krant was dan ook één van de eerste in Nederland, die volledig uitgegeven werd in het prettige en populaire tabloidformaat. De insteek van de krant is dan ook niet alleen populair te zijn maar ook betrouwbaar en onafhankelijk. Dit heeft enkel bijgedragen aan een grote schare trouwe lezers die dagelijks genieten van een AD abonnement.

Jaarabonnement algemeen dagbladHet Algemeen Dagblad met een mooie korting!

Wanneer u gebruik maakt van deze aanbiedingen ontvangt u 12 maanden lang het AD met korting op uw deurmat. Naast de fysieke krant ontvangt u de krant ook digitaal zodat u deze kunt bekijken op uw telefoon, computer of tablet.

Prijs: €26,- per 4 weken | 54% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

uw-favoriete-krant-1-euroProbeer het Algemeen Dagblad 4 weken voor 4 euro!

Wilt u het algemeen dagblad voordelig proberen? Dan is dit echt een aanbieding voor u. U ontvangt dan namelijk 4 weken het Algemeen Dagblad voor maar 4 euro. Het abonnement stopt automatisch na 4 weken, u zit dus nergens aan vast!

Prijs: €4,00 | 91% korting
Duur: 4 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

1 jaar zaterdagabonnement adProbeert u ook het voordeligste AD abonnement?

Het voordeligste abonnement van het Algemeen Dagblad is het AD Zaterdag plus abonnement. U ontvangt de krant op zaterdag in de brievenbus, de overige dagen heeft u toegang tot de digitale krant op uw smartphone, tablet of computer.

Prijs: €18,- per 4 weken | 51% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

op-maat-abonnement-adDe voordeligste AD abonnementen

U vindt hier de goedkoopste AD abonnementen. Afhankelijk van uw keuze ontvangt u tot 61% korting. U kunt kiezen uit een digitaal abonnement, een abonnement waarbij u de krant op zaterdag ontvangt of een volledig abonnement.

Prijs: €15,00 per 4 weken | 61% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

 

Alle voordelen van een AD abonnement

AD afmetingenHet AD verwelkomt nieuwe leden graag met een cadeautje of een lekkere korting bij het afsluiten van een Algemeen Dagblad proefabonnement. Wij hebben alle acties voor u op een rijtje gezet. Door onze goede contacten met het AD mogen wij u kortingen aanbieden die u nergens anders zult tegen komen. Bekijk dus nu ons aanbod en klik op de gewenste link om het welkomstcadeau en het AD abonnement naar wens vast te leggen. U wordt automatisch doorgestuurd naar de website waar u het abonnement kunt afsluiten. Wij wensen u heel veel plezier met het Algemeen Dagblad.

  • Ontvang 6 dage per week de krant
  • Gebruik een APP op uw smartphone of tablet
  • Online toegang tot de krant
  • Mooie welkomstgeschenken
  • Geweldige aanbiedingen

Waarom leest u het Algemeen dagblad?

Met een AD abonnement haalt u één van de populairste dagbladen in huis! Het Algemeen Dagblad wordt niet voor niets de tweede krant van Nederland van Nederland genoemd. De krant heeft een hoge oplage doordat deze een prettige mix van nieuws en entertainment weet te brengen. Zo is sport een belangrijk nieuwsitem voor de krant maar worden ook consumententesten uitgebreid beschreven.

De krant richt zich echt op de wensen van de lezer

De Nederlander is belangrijk voor het AD. Het is daarom ook niet vreemd dat je geen gemiddelde lezer kan vastleggen. Het AD abonnement wordt gelezen door alle lagen van de bevolking en blijft zeer gewaardeerd in Nederland. Het Algemeen Dagblad is een unieke en populaire krant, het aanbod van het nieuws is namelijk niet alleen landelijk en internationaal maar ook gedeeltelijk regionaal. De krant wordt voor de lezer aangepast per regio, elk AD abonnement is voor elk abonnee weer anders. Het AD wordt op basis van postcode toegestuurd zodat de abonnee direct het juiste nieuws uit de regio ontvangt. Wat ook uniek is, is dat de krant geen politieke binding heeft. Door het ontstaan van het Algemeen Dagblad na de ontzuiling heeft de krant geen rechtse of linkse instelling maar blijft zij zo neutraal mogelijk in het brengen van het nieuws.

Achtergronden van de Rotterdamse krant.

Het Algemeen Dagblad werd net na de Tweede Wereldoorlog als zusterkrant van de Nieuwe Rotterdamse Courant opgericht. In 1964 werd de krant overgenomen door NDU, later gefuseerd met Elsevier, die ook de NRC en het Algemeen Handelsblad uitgaf. In 1979 werd dit contract ontbonden en werd de krant binnengehaald door PCM. PCM verwierf niet alleen het Algemeen Dagblad maar ook het NRC Handelsblad. Daarnaast gaf zij de Trouw, Het Parool en De Volkskrant ook al uit.

Door de afname in populariteit werd in 2005 besloten de krant te laten fuseren met regionale kranten. Na een uitgebreid onderzoek werd eind 2004 besloten om de krant met 7 grote regionale titels te laten samensmelten. De naam Algemeen Dagblad werd gehandhaafd vanwege de sterke merknaam en de betrouwbaarheid, wel werd deze afgekort naar AD.

Een AD abonnement op proef?
4.6 (92.73%) 11 beoordelingen