Kiest u ook een Brabants Dagblad abonnement met een flinke korting?

bd-abonnementHet Brabants Dagblad is, zoals de naam al doet vermoeden, een regionaal dagblad. De krant wordt uitgegeven in de provincie Noord-Brabant en een deel van Gelderland. In de rest van ons land is een Brabants Dagblad abonnement digitaal te lezen. Wanneer u, als “echte Brabander” buiten de provincie woont is dit een goed alternatief voor de fysieke uitgave. Zoals u mag verwachten vormt regionaal -en lokaal nieuws uit Brabant de belangrijkste inhoud van de krant. Uiteraard is er ook aandacht voor de belangrijkste gebeurtenissen uit binnen -en buitenland.

Het BDis een krant die prettig leest. De krant kent de mentaliteit en karakter van de regio en voorziet duidelijk in de behoefte van een betrokken nieuwsblad. Maak kennis met een Brabants Dagblad proefabonnement of een abonnement op het Brabants Dagblad.

brabants dagblad abonnementEen Brabants Dagblad abonnement met maximale korting?

Met deze actie wordt een Brabants Dagblad abonnement voor iedereen bereikbaar. Wij kunnen u een abonnement aanbieden met 50% korting. Wij bieden drie mogelijkheden; digitaal abonnement, weekendabonnement of de hele week de krant!

Prijs: v.a. €16,25 per 4 weken | 50% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

brabants dagblad proefabonnementBrabants Dagblad vrijblijvend voor 4 euro?

Dit Brabants dagblad proefabonnement geeft u 82% korting. U heeft met dit proefabonnement de mogelijkheid om de krant 4 weken vrijblijvend te proberen. Het abonnement stopt automatisch na 4 weken, u zit nergens aan vast.

Prijs: €4,- (82% korting)
Duur: 4 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Alle voordelen in een Brabants Dagblad proefabonnement

BD appDit proefabonnement stopt automatisch en schept geen verdere verplichtingen. Een abonnement geeft u een goede indruk van de krant, want niet elke krant past immers bij iedereen. Voordelen van een Brabants Dagblad zijn onder andere:

  • Dagblad dat dichtbij en betrokken is (meer dan 8 verschillende edities)
  • Zowel in fysieke vorm als in digitale vorm beschikbaar
  • Toegang middels de handige BD app
  • Spraakmakende bijlagen en al het nieuws uit sport

Maak nu extra voordelig kennis met een proefabonnement en ervaar zelf al deze voordelen.

Alle achtergronden van het Brabants Dagblad

BD voorpaginaDe oplagecijfers van het Brabants Dagblad laten zien dat de krant veel en graag wordt gelezen. Met een gemiddelde oplage van meer dan 100.000 exemplaren (cijfers 2016) doet de krant het ronduit goed in de sector die onder druk staat. Het Brabants Dagblad is een ochtendkrant en verschijnt van maandag tot en met vrijdag.

Naast nieuws brengt deze krant ook andere soort artikelen. Deze artikelen variëren van spraakmakende interviews tot achtergronden bij het nieuws. Dit doet men online door het toevoegen van videofragmenten. Bekijk alle videos op het youtube account van het Brabants Dagblad. Ook is er ruimschoots aandacht voor ontspanning door middel van artikelen over reizen, koken, uitgaan en fashion & lifestyle. Dit soort artikelen verschijnen in aparte (wekelijkse) bijlagen bij de krant en zijn voor veel lezers de start van het weekend. Met andere woorden, een veelzijdige krant. De krant die u op de hoogte houdt van het belangrijkste nieuws, maar u ook de nodige ontspanning weet te bieden.

Hoe is het Brabants Dagblad ontstaan?

bd websiteVoor de roots van deze krant moeten we ver terug in de tijd. We gaan hiervoor terug naar 1771 toen de “Eerste ‘s-Hertogenbossche Dinsdagse/Vrydagse Courant” in Noord-Brabant verscheen. Deze krant mogen we als voorloper van dit huidige BD beschouwen. In 1959 echter kreeg de krant zijn huidige naam. Natuurlijk is er in de loop der jaren veel gebeurd. Fusies zijn in de krantensector aan de orde van de dag. Ook het Brabants Dagblad heeft hier niet aan weten te ontkomen. Dit dagblad is een stabiele factor te noemen in deze onrustige sector. BD behoort tot één van de grootste regionale kranten van ons land.

Tegenwoordig wordt de krant uitgegeven door De Persgroep Nederland BV evenals BN de Stem of de Volkskrant. Deze uitgever heeft meerdere regionale kranten onder haar hoede. Sinds 2007 wordt BD gedrukt op tabloidformaat. De verwachting met betrekking tot dit dagblad is dat deze krant haar positie in de regio vast zal weten te houden. Dit komt omdat het BD meegaat met de tijd en veel aandacht heeft voor technologische ontwikkelingen. De Brabants Dagblad app is hier een goed voorbeeld van.

Contactinformatie van de krant

Als u de ochtendkrant leest, dan wil u deze uiteraard op tijd in de bus vinden. De krant wordt op werkdagen dan ook voor 07:00 uur bij u thuisbezorgd. De zaterdageditie valt voor 07:30 uur bij u op de mat. Wanneer de bezorging niet naar wens is kunt u dit kenbaar maken via de klantenservice. Dit kunt u telefonisch doen, maar ook via de website van de krant.

De klantenservice is dagelijks (werkdagen) bereikbaar van 08:00 uur tot 17:00 uur. U kunt hier terecht met al uw vragen, opmerkingen of klachten. Liever schriftelijk reageren? Dat kan via onderstaand adres:

BD
t.a.v. afdeling Klantenservice
o.v.v. vraag/opmerking
Postbus 90
5680 AB Best

Het Brabants dagblad proberen?
4.8 (96%) 5 beoordelingen