Kies voor een BN DeStem abonnement met hoge korting?

bndestem-abonnementBN DeStem is een regionale krant met als verzorgingsgebied het westen van Brabant en geheel Zeeuws-Vlaanderen. Een regionale krant betekent vanzelfsprekend dat de doelgroep relatief klein is in vergelijking met dagbladen die landelijk verschijnen. Toch zijn er meer dan voldoende redenen om, als u woonachtig bent in het verzorgingsgebied een abonnement op deze krant te nemen. Maar een BN DeStem abonnement aangaan, dat doet u uiteraard niet zomaar. U wilt eerst weten wat voor vlees u in de kuip heeft. Wij begrijpen dit als geen ander en bieden u dan ook de mogelijkheid om voordelig een proefabonnement op BN DeStem te nemen.

BN DeStem abonnementKies één van de drie voordelige BN DeStem abonnementen

Kies het BN DeStem abonnement dat het beste bij u past! U heeft de keuze uit een abonnement waarbij u 6 dagen per week de krant op de mat ontvangt. Leest u de krant in het weekend alleen op papier en de overige dagen digitaal? Dan kan dit met het zaterdagabonnement. Met het digitale abonnement heeft u 7 dagen per week toegang tot de digitale krant.

Prijs: v.a. €16,25 per maand
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

BN DeStem 4 weken proberen voor maar 4 euro?

Wanneer u kiest voor dit BN DeStem proefabonnement ontvangt u de krant 4 weken in de bus. De krant wordt dan bezorgd van maandag tot en met zaterdag. Na de 4 weken stopt het abonnement automatisch, u zit dus nergens aan vast! Wilt u na deze 4 weken een ander proefabonnement? Deze aanbieding is ook geldig op landelijke dagbladen.

Prijs: €4,- (81% korting)
Duur: 4 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

De voordelen van een BN DeStem abonnement

BNdeStem CoverNaast het dagelijkse nieuws komt BN DeStem ook regelmatig met inspirerende bijlagen. Eén daarvan is getiteld “De ondernemer” en is zeer zeker de moeite waard om te lezen. De bijlagen van dit dagblad brengen niet alleen achtergronden bij het nieuws. Ook treft u in de bijlagen spraakmakende interviews aan, alsmede tips op het gebied van theater, cultuur en uitgaan. Verder is er aandacht voor reizen, fashion en evenementen, wat deze bijlagen tot de ideale lectuur voor het weekend maakt.

Dit heeft voor u diverse voordelen:

  • Weten wat er speelt in uw eigen regio
  • Op de hoogte van belangrijk nationaal -en internationaal nieuws
  • Voordelig kennismaken met de krant zonder verdere verplichtingen
  • BN DeStem zowel in fysieke als digitale vorm lezen
  • Profiteren van lezersvoordelen

Wanneer het lezen van deze krant u bevalt, dan kunt u uw proefabonnement heel eenvoudig omzetten in een regulier krantenabonnement. BN DeStem is een verrassend veelzijdige krant met veel trouwe lezers.

Ontvang het laatste nieuws met een BN DeStem proefabonnement

Deze regionale krant heeft een oplage die ruim boven de 85.000 exemplaren ligt. Een behoorlijk aantal voor een regionaal dagblad. Dit laat dan ook direct zien dat lezers van BN DeStem de krant weten te waarderen. Abonnement houders op DeStem zeggen dit abonnement dan ook niet snel op. De krant verschijnt in zeven verschillende edities om op deze manier zoveel mogelijk in te spelen op de behoefte aan een lokaal betrokken nieuwsblad.

Het ontstaan de van de krant en achtergronden

WeekabonnementNet zoals zoveel andere kranten is ook BN DeStem ontstaan uit fusies tussen verschillende kranten. Eerst was er een samengaan van het Brabants Nieuwsblad (BN) en DeStem. In 1998 werd besloten deze beide kranten onder te brengen in één nieuw dagblad. Ruim tien jaar geleden (2007) werd BN DeStem voor het eerst op tabloidformaat uitgegeven. De krant kent, zoals gezegd, zeven verschillende edities en is onderdeel van De Persgroep Nederland, zoals het Parool & Dagblad Trouw. De krant verschijnt zes dagen per week, van maandag tot en met vrijdag.

De kracht van BN DeStem ligt uiteraard in het regionale en lokale karakter. Dit wil echter niet zeggen dat er geen aandacht is voor binnenlands en buitenlands nieuws. U wilt hier immers ook van op de hoogte zijn en blijven. Deze krant weet als geen ander regionale/lokale betrokkenheid te koppelen aan wereldnieuws van alle dag. BN DeStem verschijnt ook in digitale vorm. En, zoals u mag verwachten van een moderne krant, kunt u ook de app van dit dagblad downloaden.

Heeft u vragen? Neem contact op met de krant

BN DeStem is een ochtendkrant. Deze wordt op werkdagen voor 07:00 uur bezorgd. Op zaterdag is dit altijd voor 07:30 uur. Voor klachten over de bezorging neemt u contact op met klantenservice van deze krant. Zij zorgen ervoor dat de krant alsnog wordt na geleverd. Indien dit niet mogelijk is, dan wordt dit verrekend met uw abonnementsgeld, zodat u niet betaald voor een krant die u niet heeft ontvangen.

Voor de volledigheid volgen hier de contactgegevens van deze krant:
BN DeStem
t.a.v. afdeling Klantenservice
o.v.v. vraag/opmerking
Postbus 90
5680 AB Best

Vanzelfsprekend kunt u ook reageren door middels het sturen van een email of door gebruik te maken van het contactformulier op de website van de krant.

Probeer een BN DeStem abonnement
4.8 (96.67%) 6 beoordelingen