Heeft u vragen? Dan kunt u ons op onderstaande gegevens bereiken.

Kranten.org is specialist in de verkoop van online kranten abonnementen.Door afspraken met alle dagbladen kunnen wij u speciale acties bieden die u nergens anders kunt vinden. U kunt kiezen voor maximaal voordeel, dit voordeel kan oplopen tot maar liefst 92%. Daarnaast heeft u keuze uit diverse welkomstgeschenken.

Heeft u de krant niet ontvangen?

Heeft u vragen over de bezorging van uw krant of heeft u de krant niet ontvangen? Neem dan contact op met de uitgever op onderstaande telefoonnummers:

– Algemeen Dagblad (AD): 088-0505050
– Financieel Dagblad: 0800-6666667
– NRC: 088-5720572
– Parool: 020-5584402
– Telegraaf: 088–8248242
– Volkskrant: 088-0561561

Wij gaan veilig met uw gegevens om!

Uw persoonsgegevens zijn veilig. Kranten.org maakt gebruik van een beveiligde verbinding, dit kunt u herkennen aan het slotje in de linker bovenhoek van uw scherm. Wanneer u uw favoriete abonnement heeft gevonden sturen wij u door naar de uitgever. Ook de uitgever maakt gebruik van een beveiligde verbinding zodat uw privacy maximaal is gewaarborgd.

U heeft uw favoriete abonnement gevonden, hoe nu verder?

Wanneer u een abonnement wenst te ontvangen kunt u klikken op de betreffende aanbieding. U wordt dan doorgestuurd naar de desbetreffende pagina van de uitgever. Op deze beveiligde pagina kunt u uw gegevens achterlaten en het abonnement bestellen. U geeft de gewenste ingangsdatum op zodat de uitgever de bezorging kan starten. U ontvangt de krant op de door u aangegeven datum.

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Veel informatie is terug te vinden op deze website. Heeft u echter toch nog een vraag, een opmerking op een suggestie? Dan kunt u contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen of u kunt ons bereiken op onderstaande contactgegevens:contact

 

 

 

 

 

Naam

Emailadres

Onderwerp

Bericht

Vragen? Neem contact met ons op
4.8 (96%) 5 beoordelingen