Kiest u ook voor een Gelderlander proefabonnement?

de Gelderlander logoGemeten naar oppervlakte is de provincie Gelderland de grootste provincie van ons land. Het is een bedrijvige en actieve provincie waar veel gebeurt. Dit vraagt gewoon om een krant die de provincie en haar inwoners kent en begrijpt. Deze krant is gevonden in De Gelderlander. De Gelderlander kent de regio op zijn duimpje en weet wat er speelt. Door te komen met verschillende edities is het een krant die zowel op lokaal niveau als op regionaal niveau betrokken is bij haar lezers. Deze lezers weten dit zeker te waarderen, getuige de vele abonnementhouders die De Gelderlander kent.

Gelderlander abonnementEen abonnement op de Gelderlander met 50% korting?

Dit abonnement geeft u 50% korting op dagblad de Gelderlander. Kies uit een drietal mogelijkheden; Ontvang de krant de hele maand op papier of ontvang de krant alleen in het weekend. Daarnaast is de krant is de hele maand digitaal te lezen. U kiest zelf het abonnement dat het beste bij u past.

Prijs: v.a. €16,25 per maand
Duur: 12 maanden | 50% korting
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

DG proefabonnementLees de Gelderlander 4 weken met 92% korting

Met deze speciale actie maakt u extra voordelig kennis met de Gelderlander. U ontvangt de krant 4 weken lang op de mat en het abonnement stopt automatisch na de afgesproken periode. Dit alles voor slechts 4 euro!

Prijs: €4,- | 92% korting
Duur: 4 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Waarom is een Gelderlander abonnement ook iets voor u?

U leest dan een krant die:

  • Weet wat er in uw directe omgeving speelt
  • Oog heeft voor het nationale -en internationale nieuws
  • In verschillende edities verschijnt
  • Ook digitaal te lezen is
  • Een eigen app heeft

Er zijn verschillende abonnementsvormen mogelijk, waardoor er altijd eentje is die bij uw wensen past. Zoals de naam het natuurlijk al aangeeft is De Gelderlander een regionale krant met Gelderland als belangrijkste verschijningsgebied. Ook pakt deze krant een stukje van de provincies Utrecht, Noord-Brabant en Limburg mee. De krant verschijnt in tien verschillende edities en doet daarmee stand aan de belofte van een lokaal en regionaal betrokken partij. De Gelderlander is een ochtendkrant die van maandag tot en met zaterdag verschijnt. Het is de op één na grootste regionale krant van ons land met een oplage (2016) van bijna 120.000 exemplaren. De Gelderlander moet wat dit betreft alleen De Limburger voor zich dulden.

Probeer de Gelderlander met een proefabonnement

U leest toch ook de bijlagen?

Net zoals elk ander dagblad komt ook De Gelderlander met een aantal bijlagen. Deze bijlagen zijn zeer divers van aard. Zo is er aandacht voor eten & drinken, uitgaan & entertainment, reizen & uitgaan, maar er is ook aandacht voor verdieping. Deze verdieping komt neer op achtergronden bij het nieuws, de mening van lezers en interviews met mensen die om één of andere reden in het nieuws zijn of zijn geweest. De weekendbijlage is de meest uitgebreide bijlage van deze krant. Voor veel mensen is het lezen van de weekendbijlage van De Gelderlander de echte start van het weekend.

Bekijk de actuele krantenkoppen van de Gelderlander

De Gelderlander kent een lange geschiedenis.

De gelderlander voorkantOm u mee te nemen naar het ontstaan van dagblad De Gelderlander moeten we een behoorlijk eind terug in de tijd. We nemen u dan ook mee naar 1848, want in dit jaar verscheen deze krant voor het eerst. Toen nog slechts twee maal per week, maar dat veranderde al snel in dagelijks. Rond het jaar 1900 had De Gelderlander al bijna 20.000 betalende abonnees. Voor die tijd zeker een behoorlijk aantal. Midden jaren dertig van de vorige eeuw bedroeg het aantal abonnees een kleine 40.000. Gedurende de oorlogsjaren verscheen de krant niet, wat een direct gevolg was van de papierschaarste. De Gelderlander was destijds een Rooms Katholiek getint dagblad. Dit veranderde zo rond de jaren vijftig en zo werd een breder publiek aangesproken.

Anno nu zetelt de redactie van de krant in Nijmegen. Ook heeft het een vestiging in Arnhem. De laatste jaren was het bekende Wegener de uitgever van deze krant. Sinds 2015 echter wordt De Gelderlander uitgegeven onder de vlag van De Persgroep. Deze uitgever heeft naast De Gelderlander nog een groot aantal regionale kranten in beheer, waaronder BN De Stem en de Tubantia.

Alles wat u ten slotte nog over de krant moet weten

Van maandag tot en met vrijdag ontvangt u De Gelderlander voor 07:00 uur. In het weekend, op zaterdag, is dit een half uurtje later, namelijk om 07:30 uur. In het geval u klachten hebt met betrekking tot de bezorging van deze krant, dan kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier op de website van de krant. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen met de bezorgservice van De Gelderlander.

Voor al uw andere vragen, opmerkingen of klachten kunt u zich wenden tot de klantenservice. Deze is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur. Vanzelfsprekend kunt u ook reageren middels email, het eerder genoemde contactformulier en social media als Twitter. Een laatste mogelijkheid is om per post te reageren. Wendt u zich dan tot onderstaand adres:

De Gelderlander
t.a.v. afdeling Klantenservice
o.v.v. vraag/opmerking
Postbus 90
5680 AB Best

Probeer een abonnement op De Gelderlander!
4.8 (95%) 4 beoordelingen