Waarom kiest u voor de Limburger proefabonnement?

De limburger logoAls er één provincie met een eigen cultuur is, dan is het de provincie Limburg wel. En bij een eigen cultuur hoort natuurlijk een eigen regionale krant. Deze krant heet De Limburger en kent als geen ander de provincie, haar inwoners, haar cultuur, mentaliteit en haar belangen. Reden genoeg om op zijn minst een Limburger proefabonnement te nemen. Want op deze manier bent u op de hoogte van al het nieuws uit uw eigen regio en weet u wat er speelt, ook op lokaal niveau. Natuurlijk heeft De Limburger ook ruimschoots aandacht voor het belangrijkste nieuws uit binnen -en buitenland, want ook dat gaat ons tenslotte allemaal aan. Of u nu kiest voor een proefabonnement of een regulier abonnement, op deze website vindt u altijd het meest voordelige abonnement.

Limburger proefabonnementKies een proefabonnement op de Limburger van 5 of 13 weken!

Bij deze actie kunt u kiezen uit een proefabonnement van 5 of 13 weken. Daarnaast zijn er drie mogelijkheden. Er is de mogelijkheid uit een digitaal abonnement, een zaterdag abonnement en een proefabonnement waarbij u de Limburger alleen op papier ontvangt.

Prijs: v.a. €10,- | 63% korting
Duur: 5 of 13 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

De limburger GratisDe Limburger gratis proberen?

Probeer de Limburger nu 3 weken helemaal gratis, je krijgt de krant dan 3 weken in de bus. Een andere mogelijkheid is 4 weken digitaal. De abonnementen stoppen automatisch na de afgesproken periode. U zit dus nergens aan vast.

Prijs: Gratis!
Duur: 3 of 4 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Waarom leest u de Limburger?

Een proefabonnement op De Limburger is overigens een abonnement zonder verdere verplichtingen. Het abonnement stopt immers vanzelf, waarbij er van uw kant geen verdere actie wordt verlangd.

  • Wilt weten wat er in uw eigen directe omgeving gebeurt
  • Ook graag op de hoogte bent van het belangrijkste nieuws uit binnen -en buitenland
  • Graag keuze heeft uit verschillende abonnementsvormen
  • Een regionale krant met een eigen app zoekt
  • Op zoek bent naar een veelzijdige krant met aantrekkelijke bijlagen
  • Online sterke artikelen en diverse online video’s

Een online Limburger abonnement geeft vele extra’s!

De Limburger is een ochtendkrant die op werkdagen voor 07:00 uur en op zaterdag voor 07:30 uur bij u op de mat valt. Voor klachten met betrekking tot de bezorging wendt u zich tot de klantenservice van de krant. Ook kunt u dit soort klachten melden via de website van de krant. De digitale versie staat vanaf 07:00 uur voor u klaar en is beschikbaar via computer, de iphone app en de android app.

De krant doet er alles aan om de lezer optimaal te bedienen. Zo worden veel artikelen geïllustreerd met diverse video’s. Deze geven extra uitleg en versterken de verschillende artikelen. Hieronder vindt u een voorbeeld van een video van de Limburger.

Alle informatie over een de Limburger abonnement

Als we kijken naar de oplagecijfers van 2016, dan kunnen we niet anders concluderen dat het de grootste regionale krant van ons land is. Deze krant verschijnt in verschillende edities en is daarmee en daardoor inderdaad die betrokken krant uit de eigen regio.

Voorkant delimburgerDe abonnees van de Limburger mogen we omschrijven als trouwe lezers. Het merendeel van de lezer heeft een abonnement op dit dagblad. Een abonnement dat men vaak al vele jaren heeft en niet snel wordt beëindigd.

Speciale aandacht voor de bijlagen!

De Limburger komt op verschillende momenten in de week met interessante bijlagen. Vaak staat de regio in deze bijlage centraal, maar ook achtergronden bij het landelijke en internationale nieuws worden hierin belicht. Verder is er veel ruimte voor spraakmakende interviews met bekend en minder bekend Limburg. Tijdens het carnaval weet De Limburger natuurlijk precies waar u moet zijn. Maar Limburg is meer dan carnaval en in de bijlagen leest u precies waar u moet zijn voor festivals, jaarmarkten en ander “uitgaan in de regio”. Tot slot is het goed om te weten dat deze krant ook aandacht heeft voor ontspanning en wel in de vorm van rubrieken over kokkerellen, travel, beauty & wellness, film en literatuur.

De geschiedenis van De Limburger

Voor het ontstaan van de krant hoeven we niet erg ver terug te gaan in de tijd. Deze relatief jonge krant zag namelijk in 1996 pas voor het eerst het levenslicht. De krant is ontstaan, zoals wel vaker het geval is in de krantensector, uit een fusie. In dit geval betreft het een samengaan van Dagblad voor Noord-Limburg en De Limburger. In eerste instantie werd de nieuwe naam Dagblad De Limburger. Recent (2016) werd de naam gewijzigd in de huidige, namelijk De Limburger.

De krant is tegenwoordig in handen van Het Mediahuis. Deze Vlaamse uitgever heeft onder andere ook de Gazet van Antwerpen, De Standaard en Het Limburgs dagblad onder haar hoede. De krant gaat met haar tijd mee en blijft vernieuwen. Dit doet het onder meer door te blijven investeren in de zogenaamde nieuwe (social) media. Hierdoor zal De Limburger een belangrijke rol blijven vertolken in de Limburgse nieuwsvoorziening.

Hoe neemt u contact op met de Limburger?

De klantenservice is zowel telefonisch als per email te bereiken. De krant heeft een FAQ op haar website, waarin u het antwoord op veel gestelde vragen kunt vinden. Indien u schriftelijk wil reageren, dan is dit het adres:

De Limburger
Postbus 5100
6130 PC Sittard

Een abonnement op de De limburger proberen?
5 (100%) 1 beoordelingen