Neem een voordelig Stentor proefabonnement

Stentor logoDe Stentor is een regionaal dagblad met een groot verspreidingsgebied. De krant richt zich op het lezerspubliek in Flevoland, de Achterhoek en in delen van Gelderland (Veluwe) en Overijssel. De krant voelt zich thuis in deze regio en informeert haar lezers over zowel nationaal en internationaal actuele thema’s alsmede over zaken die zich afspelen op lokaal en regionaal gebied. Deze combinatie maakt de Stentor tot een krant die veel gelezen wordt. Dit lezen gebeurt niet alleen middels losse verkoop, maar juist door middel van een abonnement. Een abonnement op een krant ga je vandaag de dag vaak niet direct aan. U wil toch vaak eerst wel weten wat u van een krant kunt verwachten. Een proefabonnement op de Stentor is een goede manier om erachter te komen of de Stentor ook uw krant is.

Stentor jaarabonnementOntvang 50% korting op een Stentor abonnement

Met deze actie ontvangt u 50% korting op de Stentor. U kunt kiezen voor een digitaal abonnement of een weekend abonnement, u leest de krant digitaal en in het weekend op papier. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de krant de hele week op papier te ontvangen.

Prijs: v.a. €15,- per maand
Duur: 12 maanden | 50% korting
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Stentor proefabonnementLees de Gelderlander 4 weken met 92% korting

Met deze speciale actie maakt u extra voordelig kennis met de Gelderlander. U ontvangt de krant 4 weken lang op de mat en het abonnement stopt automatisch na de afgesproken periode. Dit alles voor slechts 4 euro!

Prijs: €4,- | 92% korting
Duur: 4 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Kies een abonnement op de Stentor

Kiezen voor de Stentor betekent kiezen voor een krant die:

  • Betrokken is bij het woon, werk -en leefgebied van haar lezers
  • Meegaat met zijn tijd en ook in digitale vorm te lezen is
  • Ook oog heeft voor het wereldnieuws
  • Een eigen app heeft, waardoor u 24/7 op de hoogte bent en blijft

Een proefabonnement op de Stentor sluit u snel en eenvoudig af via deze website. Niet alleen profiteert u van een lage prijs, u bent er ook van verzekerd dat dit proefabonnement aan het einde van de periode automatisch wordt stopgezet. U zit nergens aan vast en behoudt zo zelf de controle en regie.

Lees meer van de stentor met een proefabonnement

De fysieke oplage van kranten neemt af. Dit is een gegeven waar ook een dagblad als de Stentor mee te maken heeft. Toch is deze regionale krant nog steeds goed voor een oplage van meer dan 90.000 stuks (2016). Dit geeft wel aan dat zowel abonnementhouders als de lezers van “losse exemplaren” deze krant op waarde schatten en loyaal te noemen zijn. De Stentor verschijnt in 11 verschillende edities en geeft hierdoor de belofte van een betrokken dagblad te willen zijn gestalte en inhoud. De krant verschijnt van maandag tot en met zaterdag en is een ochtendblad.

U ontvangt alle bijlagen bij een Stentor abonnement

Een krant is vandaag de dag zoveel meer dan enkel en alleen de bron van informatie met betrekking tot het dagelijkse nieuws. Een krant anno nu heeft ook oog en aandacht voor zaken als reizen en uitgaan, koken en lifestyle en zeker ook voor verdieping en achtergronden bij het nieuws. Dit soort zaken krijgen in een krant als de Stentor aandacht middels spraakmakende bijlagen. Bijlagen die tot denken aanzetten, maar ook bijlagen die ontspanning en vermaak bieden. De bijlagen van deze krant zijn dan ook zeer zeker de moeite waard om te lezen evenals het Youtube kanaal van de krant.

De achtergrond van de Stentor

De Stentor is een krant die sinds 2003 onder deze naam wordt uitgegeven. Het is, hoe kan het ook anders in deze woelige sector, ontstaan uit een fusie van een aantal regionale kranten die door dezelfde uitgever (Wegener) werden uitgegeven. De krachten werden als het ware gebundeld in één sterk regionaal dagblad en de geboorte van de Stentor was een feit. Het hoofdkantoor van de krant zetelt in Zwolle, maar daarnaast heeft het kleinere kantoren in de regio. Dit is uiteraard de manier om feeling te houden met de lezers uit het verspreidingsgebied.

Tegenwoordig is deze krant in handen van De Persgroep Nederland. De Persgroep Nederland heeft naast de Stentor verschillende andere landelijke en regionale kranten in haar portefeuille. Voorbeelden hiervan zijn het AD, BN De Stem, Tubantia en De Gelderlander.

Hoe neemt u contact op met de stentor?

Wanneer u een abonnement of proefabonnement op De Stentor heeft, dan hoort u de krant op werkdagen voor 07:00 uur bezorgd te krijgen. In het weekend is dit een half uurtje later, dus om uiterlijk 07:30 ligt de krant dan bij u in de brievenbus. Wanneer dit niet het geval is, dan kunt u uw klacht hierover telefonisch melden bij de Bezorgservice van De Stentor. Een passende oplossing wordt hierbij altijd gevonden.

Voor al uw andere vragen, opmerking of klachten is de klantenservice van deze krant voor u het eerste aanspreekpunt. U kunt deze klantenservice bereiken via email, social media of door het contactformulier op de website van de krant.

Voor de volledigheid is dit het postadres van de Stentor:

De Stentor
t.a.v. afdeling Klantenservice
o.v.v. vraag/opmerking
Postbus 90
5680 AB Best

Een Stentor abonnement proberen?
4.5 (90%) 2 beoordelingen