Probeert u ook een DVHN proefabonnement?

DVHN logoOok in het noorden van gebeurt genoeg om de gemoederen bezig te houden. U wilt, als betrokken inwoner van deze regio, natuurlijk weten wat er lokaal en regionaal speelt. Een regionale krant als het DVHN houdt u op de hoogte. Niet alleen van lokaal- en regionaal nieuws, maar ook landelijke en internationale nieuws. Het Dagblad van het Noorden richt zich op de provincies Groningen en Drenthe. De krant is verankerd is in deze regio en mede hierdoor een vaste groep trouwe lezers kent. Wilt u nader kennismaken met een DVHN abonnement? Neem dan een proefabonnement op deze krant, want dit is de manier om het Dagblad van het Noorden beter te leren.

DVHN 10 weken 35 euroMaximale korting bij een DVHN proefabonnement

Met deze aanbieding van Dagblad van het Noorden ontvangt u 10 weken de krant. Het abonnement stopt automatisch en kost u slechts 35 euro. U zit dus nergens aan vast en de kennis making met de krant is geheel vrijblijvend

Prijs: €35,-
Duur: 10 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

DVHN abonnementEen DVHN abonnement met 23% korting?

Met deze aanbieding leest u Dagblad van het Noorden met 23% korting. Het abonnement loopt 12 maanden en geeft u een maximale korting. Met dit abonnement ontvangt u de krant 12 maanden lang op papier.

Prijs: €31,- per maand | 23% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Kies uit diverse proefabonnementen.

Kies uit één van deze drie proefabonnementen. Er zijn verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen uit een volledig digitaal proefabonnement, een weekendabonnement waarbij u in het weekend de krant op papier ontvangt of de krant volledig op papier.

Prijs: v.a. €20,- | 52% korting
Duur: 10 weken (stopt autmatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Wat kunt u verwachten van een DVHN abonnement?

Dat het Dagblad van het Noorden kan rekenen op een grote groep trouwe lezers wordt gestaafd door de oplagecijfers. Met een oplage die ruim boven de 101.500 ligt behoort deze krant tot de vijf grootste regionale kranten van ons land. Het merendeel van de lezers heeft een abonnement op het DVHN. De losse verkoop neemt slechts een zeer bescheiden plaats in.

Alle voordelen van een DVHN proefabonnement

  • Een bij de regio betrokken krant, die
  • Ook landelijke en internationale nieuws brengt
  • Verschijnt zowel in digitale -als in papieren vorm
  • De DVHN app
  • Korting op een regulier abonnement

Reden genoeg om een Dagblad van het Noorden proefabonnement te proberen. Extra voordeel is dat u dit via deze website ook nog eens snel en heel voordelig regelt.

Vergeet de bijlagen niet!

Natuurlijk kent ook een regionale krant als deze de nodige bijlagen. In deze bijlagen wordt u meegenomen naar de achtergronden van (regionale en lokale) nieuws. Verder is er in deze bijlagen veel aandacht voor interviews met bekende en minder bekende inwoners uit de regio. Ook is er veel aandacht voor ontspanning. Een goed voorbeeld hiervan is de Uit Agenda, die u precies laat weten waar u moet zijn voor uw broodnodige ontspanning (theater, festivals en meer). Tot slot kunt u in deze bijlagen, die overigens zowel doordeweeks als in het weekend verschijnen, artikelen vinden met betrekking tot reizen, koken & tafelen, mode en beauty.

De geschiedenis van het Dagblad van het Noorden

Het Dagblad van het Noorden is een relatief jonge krant. De krant is ontstaan uit een fusie tussen verschillende regionale dagbladen en verschijnt sinds 2002 onder deze naam. De teruglopende verkoopcijfers van het Nieuwsblad van het Noorden, de Drentse Courant en het Groninger Dagblad waren hier debet aan. De nieuwe krant, werd een ochtendkrant die van maandag tot en met zaterdag dagelijks verschijnt. De krant verschijnt in verschillende edities, namelijk:

  • Groningen Noord
  • Groningen oost
  • Drenthe West
  • Drenthe Zuid

DVHN appLees DVHN op uw eigen manier

Daarnaast kunt u de krant ook lezen via de app in Itunes of via de Playstore of de website.

In 2010 werd besloten de krant uit te geven op een handzamer tabloid formaat. Dit dagblad is in handen van de NDC Mediagroep. Deze uitgever heeft ook titels als het Friesch Dagblad en de Leeuwarder Courant in portefeuille. Het DVHN heeft een sterke positie in de regio. Gezien de inspanningen van de krant en de regionale betrokkenheid ligt het in de lijn der verwachting dat het Dagblad van het Noorden deze positie de komende jaren zal weten te handhaven. Het is een stabiele krant in een woelige sector.

Overige informatie van de krant

Een proefabonnement op het Dagblad van het Noorden betekent dat u deze krant op werkdagen voor zeven uur ’s morgens bezorgd krijgt. Op zaterdag valt de krant voor half acht ’s morgens op de mat. Wanneer de krant niet of te laat wordt bezorgd, dan kunt u zich wenden tot de abonnementen service van deze krant. Natuurlijk kunt u dit ook via de website van de krant doorgeven.

Schriftelijk in contact komen met de krant doet u middels onderstaand adres:

DVHN
Postbus 60
9700MC Groningen
(Bezoekadres: Lubeckweg 2, 9723 HE Groningen)

Dagblad van het Noorden abonnement op proef?
5 (100%) 1 beoordelingen