Eindhovens Dagblad

Eindhoven, een bruisende en energieke stad gelegen in het Brabantse land. Eindhoven is het hart van ons land als het gaat om de zogenaamde “high tech industrie”. Vooruitstrevend en innovatief zijn wat dit betreft niet alleen begrippen die bij deze sector horen, maar zeker ook bij de stad Eindhoven en directe omgeving. Een regio als deze heeft dan ook recht op een goede informatievoorziening en Het Eindhovens Dagblad voorziet als geen ander in deze behoefte. Door de goede contacten in de regio en verkrijgt het Eindhovens Dagblad het nieuws uit eerste hand en houdt het de inwoners uit Eindhoven en omgeving op de hoogte van alles wat hier speelt. Een dagblad als het Eindhovens Dagblad lezen biedt u onder andere onderstaande voordelen:

  • Weten wat er leeft en speelt in uw eigen regio
  • Aandacht voor al het belangrijke nieuws uit binnen –en buitenland
  • 24/7 op de hoogte via de app
  • Naast fysiek ook in digitale vorm te lezen
  • Keuze uit verschillende abonnementsvormen

Een goede manier om erachter te komen of het Eindhovens Dagblad een krant is die ook bij u past is het aangaan van een proefabonnement. U ontvangt dan een bepaalde periode dit ochtendblad, zodat u zich een goed beeld kan vormen over inhoud, toonzetting en bijlagen van het Eindhovens Dagblad.

Achtergrond van het Eindhovens Dagblad

Het Eindhovens Dagblad heeft een oplage van bijna 90.000 exemplaren. Dit mag, zeker gezien de toenemende digitalisering, een behoorlijk aantal genoemd worden. Dit laat zien dat deze krant gewaardeerd wordt door haar lezers. Veruit de meeste lezers lezen het Eindhovens Dagblad in abonnementsvorm. Deze krant is een krant die met zijn tijd meegaat, want u kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen. Naast een abonnement in papieren vorm kunt u namelijk ook een digitaal abonnement afsluiten of een combi van fysiek en digitaal. Dit dagblad is een ochtendblad en verschijnt op maandag tot en met zaterdag.

Speciale aandacht voor de bijlagen!

Het Eindhovens Dagblad heeft naast aandacht voor al het nieuws ook oog voor andere zaken. Onder deze andere zaken verstaan we wekelijks terugkerende rubrieken over bijvoorbeeld literatuur en theater, reizen en uitgaan in de regio, koken, beauty en lifestyle, interviews en achtergronden bij het nieuws. Met name de zaterdageditie is wat dit betreft zeer de moeite waard en is voor veel mensen ook een bron van ontspanning.

De geschiedenis van het Eindhovens Dagblad

Het Eindhovens Dagblad kent een lange geschiedenis. Het is een krant die al meer dan 100 jaar bestaat. In deze periode van meer dan honderd jaar is de krant alleen tijdens de Tweede Wereldoorlog een tijd niet uitgegeven. Dit had onder andere te maken met papierschaarste en een voorgenomen fusie die niet doorging. Na de oorlog werd de krant nieuw leven ingeblazen. Een op zijn zachtst gezegd roerige tijd brak aan, waarbij reorganisaties en fusies aan de orde van de dag leken te zijn. Ook was de krant lange tijd verwikkeld in een felle concurrentiestrijd met dagblad Oost Brabant, waarbij het ED uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam. Tegenwoordig is de krant in handen van De Persgroep Nederland en is het een stabiele factor te noemen in een sector in beweging. De Persgroep Nederland heeft diverse andere krantentitels onder zijn hoede, waaronder De Gelderlander, de PZC en De Stentor.

Overige informatie

Wanneer u kiest voor een abonnement in papieren vorm, dan kunt u het Eindhovens Dagblad op werkdagen voor 07:00 uur in uw brievenbus verwachten. Op zaterdag wordt dit dagblad uiterlijk om 07:30 uur bij u bezorgd. Wanneer de bezorging niet naar wens verloopt, dan kunt u dit telefonisch melden via de Bezorgservice. Uiteraard kunt u deze klachten ook kenbaar maken door middel van het sturen van een e-mail.

Voor alle overige vragen, klachten of opmerkingen staat de klantenservice van het Eindhovens Dagblad u graag te woord. Belt u hiervoor met telefoonnummer 088 – 013 9940. Ook hier geldt dat u de klantenservice ook per e-mail kunt bereiken of via het contactformulier op de website van de krant. Reageren via social media is ook mogelijk, waarbij u dan wel dient te beschikken over een Twitter account.

Per brief reageren? Ook dit is mogelijk, richt u zich dan tot:

ED

t.a.v. afdeling Klantenservice

o.v.v. vraag/opmerking

Postbus 90

5680 AB Best

ED
Beoordeel deze pagina