U kiest toch ook voor het NRC?

nrc-logo

Het NRC staats van oudsher al bekend als de economische krant voor hogere opgeleiden. De krant wordt vandaag de dag geprezen vanwege zijn kritische blik op politiek, economisch en cultureel vlak. Men spreekt dan ook van een kwaliteitskrant. Om ook het jongere publiek te trekken ontwikkelde NRC in 2006 de variant NRC.next, een krant op tabloid formaat speciaal ontwikkeld voor jongeren. Het NRC kreeg in eerste instantie veel kritiek op deze onderneming daar men dacht dat jongeren niet graag de krant zouden lezen. Vandaag de dag lezen er echter ongeveer 65.000 mensen NRC.Next. Het NRC Handelsblad heeft een oplage van ruim 186.000. Het NRC Handelsblad hanteert nog altijd een zeer liberaal standpunt.

Acties NRC Handelsblad

Het NRC Handelsblad en NRC.next willen beide graag een breed publiek bereiken, waarbij men streeft naar de hoogst mogelijk kwaliteit. Geïnspireerd door J.R. Thorbecke is hun credo dan ook (ver)licht(ing) en vrijheid. De krant wenst zo kritisch mogelijk het nieuws te verspreiden. Het is dan ook niet vreemd dat zij met 23 buitenlandse correspondenten het grootste buitenlandse netwerk hebben.Op dit moment is het heel voordelig om een NRC abonnement af te sluiten en heeft u de u bij een welkomstgeschenk keuze uit een iPhone of een Ipad. Op onze website kunt u een overzicht vinden van alle aanbiedingen die NRC momenteel heeft lopen en het NRC abonnement uitkiezen dat het beste bij u past. Dat telt voor zowel het Handelsblad als NRC.next. U vind bij ons gegarandeerd de meest actuele en voordelige aanbiedingen. Neem dus zeer zeker een kijkje bij het aanbod. Heeft u een keuze kunnen maken klik dan op de link. U wordt direct doorgestuurd naar de website waar u het abonnement in orde kan maken. Wij wensen u veel plezier met NRC.

NRC Handelsblad & het cultureel supplement

Het NRC Handelsblad brengt iedere donderdag het cultureel supplement uit. Een bijlage die dieper in gaat op de landelijke, culturele interesses. Zij nemen de term cultuur erg breed. Er komen onderwerpen voorbij die te maken hebben met popcultuur, mainstream maar ook avant-garde. Het cultureel supplement bekijkt niet alleen de Nederlandse cultuur maar gaat ook voorbij de grenzen. Zowel de westerse als de oosterse culturen komen uitgebreid aan bod en zorgen voor de variatie die de lezer wenst.

De redactie van het cultureel supplement zijn specialisten. Zij zijn getraind in verschillende kunstrichtingen en vormen samen een sterk team dat nauwkeurig informatie weet te verspreiden. Zo zijn er specialisten die recensies voor theatervoorstellingen schrijven maar vindt u ook artikelen gericht op kunstbeschouwing, dans maar ook popmuziek. De krant mag zich Newspaper of record noemen, wat inhoud dat zij berichten van de regering mag plaatsen. Er staan echter bijna geen politieke verslagen of agenda’s in de krant vermeld en wanneer NRC hiertoe besluit is altijd een gecomprimeerde variant.

NRC abonnement proberen?
4.5 (90%) 4 beoordelingen