Het Parool en Amsterdam

parool-abonnement

Als hoofdstad van Nederland verdiend Amsterdam natuurlijk een eigen krant. Het parool mag de titel Amsterdamse stadskrant dan ook trots dragen daar zij sinds 1998 de enige krant is die helemaal gericht is op Amsterdam. Het Parool wordt uitgegeven op tabloidformaat maar is ook digitaal te benaderen. Dit kan doormiddel van een app op de telefoon of tablet of via de website. Zo’n 140.000 lezers ontvangen 6 maal per week het dagblad, wat de krant de meest succesvolle regionale krant van Nederland maakt. Een Parool abonnement richt zich voornamelijk op Amsterdams nieuws maar ook nationaal nieuws en internationaal nieuws zal niet ontbreken. Dat zorgt er voor dat de krant een frisse en unieke combinatie van nieuws weet te brengen wat elders in Nederland ongekend is.

parool-staatslotenHet Parool + 6 staatsloten!

Met deze aanbieding ontvangt u niet alleen 12 maanden het parool tegen een extra lage prijs, maar ontvangt u daarbij 6 staatsloten. U ontvangt dagelijks de krant in de brievenbus en daarbij heeft u uiteraard de mogelijkheid om de krant te raadplegen via de App of via de website.

Prijs: €23,99 per 4 weken | 56% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

parool-extra-voordeligBestel nu het Parool zaterdag+ abonnement

Bij deze aanbieding ontvangt u elke Zaterdag het Parool in de brievenbus. Daarnaast heeft u dagelijks digitaal toegang tot al het nieuws van de krant. Ook ontvangt u het magazine PS van de week bij uw abonnement.

Prijs: €15,99 per 4 weken | 45% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

uw-favoriete-krant-1-euroOntvang het Parool 4 weken voor maar 4 euro!

Probeer nu 4 weken vrijblijvend het Parool. Na 4 weken stopt het proefabonnement automatisch. Er wordt eenmalig €4,- van uw bankrekening afgeschreven, u ontvangt in totaal 84% korting. Het proefabonnement stopt automatisch na 4 weken.

Prijs: €4,00 | 84% korting
Duur: 4 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

parool-samsung-galaxyOntvang het Parool en een gratis Samsung Galaxy Tab

U ontvangt een gratis Samsung Galaxy Tab bij een Parool abonnement. U ontvangt het Parool thuis maar u kunt het Parool ook digitaal raadplegen op uw telefoon, uw nieuwe Samsung Galaxy Tab of op uw computer.

Prijs: €27,99 per 4 weken | 45% korting
Duur: 24 maanden
Deze aanbieding bestellen?Klik hier

Ontstaan van het Parool

Het Parool kent zijn oorsprong in de Tweede Wereldoorlog, waar zij als verzetskrant is geboren. Toen nog De nieuwsbrief van Pieter ’t Hoen genoemd. Met een zeer sterke sociaaldemocratische instelling kan zij dan ook als een linkse krant worden gezien. In 1941 nam zij de naam Het Parool aan, gebaseerd op een stanza uit het Wilhelmus. De oprichters van Het Parool werden door de Duitsers opgepakt en ter dood veroordeeld. Enkel de journalist Frans Goedhart wist te ontsnappen en het gruwelijk lot zo te ontlopen. 80 Medewerkers kunnen helaas niet hetzelfde zeggen. Na de aanval op Het Parool werd de krant enkel nog populairder. De oplage werd vertienvoudigd en zij bracht nu dagelijks een bulletin uit. Het is was dan ook haast vanzelfsprekend dat de krant, na de oorlog, een zeer succesvol dagblad werd. Helaas nam, door financiële problemen, de aandacht voor de krant na 1975 sterk af. In 1997 besloot men zich niet meer op het land maar op de stad Amsterdam te gaan richten. Dankzij de oorsprong van Het Parool en zijn doelgroep kan de krant zich uitgebreid richten op cultuur, lifestyle en evenementen in en rondom Amsterdam. Op deze manier worden de inwoners van de stad dus continue op de hoogte gehouden wat er in de omgeving speelt.

Parool abonnement nu extra voordelig!

Het Parool is het laatste jaar weer enorm gegroeid. Het gaat goed met de krant en dat willen zij graag delen. Zij hebben daarom een aantal leuke en unieke acties om nieuwe klanten te verwelkomen. Graag willen zij u een welkomstgeschenk aanbieden als u nu een Parool abonnement afsluit. Uiteraard mag u zelf kiezen. Houdt u er rekening mee dat de aanbiedingen van Het Parool vaak maar tijdelijk gelden. Het is dus aan te raden dat, wanneer het juiste cadeau er voor u niet tussen zit, u later gewoon even terug komt om nog eens te kijken. Op onze website worden alle aanbiedingen van Het Parool op een rijtje gezet en wij updaten deze per direct wanneer er een nieuwe aan toegevoegd kan worden. Hou de site dus goed in de gaten voor de juiste aanbieding en vergeet niet op de link te klikken om het Parool abonnement af te sluiten als u zover bent. Wij willen u in ieder geval heel veel plezier wensen met Het Parool.

Parool abonnement proberen?
4.5 (90%) 4 beoordelingen