Kiest u ook voor een Parool abonnement?

parool-abonnement

Als hoofdstad van Nederland verdiend Amsterdam natuurlijk een eigen krant. Het parool mag de titel Amsterdamse stadskrant dan ook trots dragen daar zij sinds 1998 de enige krant is die helemaal gericht is op Amsterdam. De krant wordt uitgegeven op tabloidformaat maar is ook digitaal te benaderen. Dit kan doormiddel van een app op de telefoon of tablet of via de website. Zo’n 140.000 lezers ontvangen 6 maal per week een dagblad, wat de meest succesvolle regionale krant van Nederland maakt. Een Parool proefabonnement richt zich voornamelijk op Amsterdams nieuws maar ook nationaal nieuws en internationaal nieuws zal niet ontbreken. Dat zorgt er voor dat dit dagblad een frisse en unieke combinatie van nieuws weet te brengen wat elders in Nederland ongekend is.

 

parool abonnementBestel nu het Parool zaterdag+ abonnement

Bij deze aanbieding ontvangt u elke Zaterdag een Parool in de brievenbus. Daarnaast heeft u dagelijks digitaal toegang tot alle nieuwtjes in de krant. Ook ontvangt u het magazine PS van de week bij uw abonnement.

Prijs: €15,99 per 4 weken | 45% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

parool proefabonnementOntvang het Parool 4 weken voor maar 4 euro!

Probeer nu 4 weken vrijblijvend Parool. Na 4 weken stopt het proefabonnement automatisch. Er wordt eenmalig €4,- van uw bankrekening afgeschreven, u ontvangt in totaal 84% korting. Proefabonnement stopt automatisch na 4 weken.

Prijs: €4,00 | 84% korting
Duur: 4 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

 

Bekijk de voordelen van een Parool abonnement

Parool cover krantMet een abonnement op de krant ontvangt u 6 dagen per week het laatste nieuws. Deze ochtendkrant neemt u mee in binnenlands nieuws maar staat met name stil bij het nieuws uit Amsterdam.

Ook op digitaal vlak zit dit dagblad niet stil. Het dagblad besteed veel aandacht aan de online omgeving en aan de online editie van het nieuwsblad.

De krant daagt de lezer uit en de stukken zijn op niveau geschreven. Het dagblad heeft een bereik van ca. 350.000 lezers.

Met een proefabonnement op het Parool ontvangt u deze ochtendkrant met extra voordeel. Hieronder vindt u alle voordelen van het proefabonnement.

  • 6 dagen per week de krant op de mat
  • Via de APP toegang tot de krant
  • Ook online toegang tot parool.nl
  • Spectaculaire aanbiedingen
  • Speciale welkomstgeschenken

 

Waarom is een proefabonnement interessant voor u?

Het Parool is de laatste jaren weer enorm gegroeid. Zij hebben daarom een aantal leuke en unieke acties om nieuwe klanten te verwelkomen. Houdt u er rekening mee dat de aanbiedingen van Het Parool vaak maar tijdelijk gelden. Het is dus aan te raden dat, wanneer uw juiste cadeau er niet tussen zit, u later gewoon even terug komt om nog eens te kijken. Op onze website worden alle aanbiedingen van Het Parool op een rijtje gezet en wij updaten deze per direct wanneer er een nieuwe aan toegevoegd kan worden. Hou de site dus goed in de gaten voor de juiste aanbieding en vergeet niet op de link te klikken om een Parool abonnement af te sluiten als u zover bent. Wij willen u in ieder geval heel veel plezier wensen met de krant.

Leest u de krant ook digitaal?

Zoals aangegeven besteed deze ochtendkrant veel aandacht aan de digitale mogelijkheden. Zo worden veel artikelen in de krant ondersteund met videomateriaal. Deze filmpjes zijn te raadplegen op het YouTube kanaal van het Parool. Het youtube kanaal van het Parool bevat hoofdzakelijk fimpjes in en die rond Amsterdam zijn opgenomen. Bekijk hieronder een voorbeeld van een filmpje.

De geschiedenis van het Parool

Het Parool is eigendom van de Persgroep. Dit is het concern dat meerdere titels uitgeeft. Waaronder ook de Volkskrant en het AD. De krant kent zijn oorsprong in de Tweede Wereldoorlog, waar zij als verzetskrant is geboren. Toen nog De nieuwsbrief van Pieter ’t Hoen genoemd. Met een zeer sterke sociaaldemocratische instelling kan zij dan ook als een linkse krant worden gezien. In 1941 nam zij de naam Parool aan, gebaseerd op een stanza uit het Wilhelmus. De oprichters van Het Parool werden door de Duitsers opgepakt en ter dood veroordeeld. Enkel de journalist Frans Goedhart wist te ontsnappen en een gruwelijk lot zo te ontlopen. 80 Medewerkers kunnen helaas niet hetzelfde zeggen.

Na moeilijke jaren werd de klant populairder

Na de aanval op Het Parool werd de krant enkel nog populairder. De oplage werd vertienvoudigd en zij bracht nu dagelijks een bulletin uit. Het is was dan ook haast vanzelfsprekend dat de krant, na de oorlog, een zeer succesvol dagblad werd. Helaas nam, door financiële problemen, de aandacht voor de krant na 1975 sterk af. In 1997 besloot men zich niet meer op het land maar op de stad Amsterdam te gaan richten. Op deze manier worden de inwoners van de stad dus continue op de hoogte gehouden wat er in de omgeving speelt.

 

Parool abonnement proberen?
4.8 (95%) 8 beoordelingen