Waarom kiest u voor een Telegraaf abonnement?

telegraaf-abonnement

Bij het bestellen van een Telegraaf abonnement of een Telegraaf proefabonnement weet u dat u het meest actuele nieuws van betrouwbare bronnen in huis haalt. Het is de ochtendkrant die u 6 dagen in de week voorziet van informatie. U wordt op de hoogte gehouden van nieuws uit het binnen,- en buitenland, aangevuld met een dagelijkse horoscoop, economische verslaggeving en nog vele extra’s. Alles wat u bezighoudt, houdt de Telegraaf bezig!

OP=OP Telegraaf 10 weken voor €20,- + 2 HEMA tompoucen.

Wilt u ook 10 weken de Telegraaf ontvangen? Maak nu gebruik van deze speciale koningsdag actie! U ontvangt 10 weken de krant op papier met daarbij een twee HEMA tompoucen. Het abonnement stopt automatisch na 10 weken. U zit dus nergens aan vast!

Prijs: €20,00 | 92% korting
Duur: 10 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Kobo Glo HD cadeau bij een Telegraafabonnement!

Bij deze speciale aanbieding van de Telegraaf ontvangt u een e-reader van het merk Kobo cadeau bij een 2-jarig abonnement op de Telegraaf. U heeft de mogelijkheid om de krant alleen digitaal te bekijken of u kiest voor een abonnement waarbij u de krant ook dagelijks op papier ontvangt.

Prijs: v.a. €14,30 per maand
Duur: 24 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

telegraaf-10-weken-30-euroWilt u de Telegraaf 10 weken extra voordelig proberen?

Bekijk nu deze speciale actie! U kunt de Telegraaf nu 10 weken proberen voor slechts €30,-. Na afloop van de 10 weken stopt het abonnement automatisch, u zit dus nergens aan vast! Maak gebruik van deze aanbieding en u ontvangt een korting van 73%.

Prijs: €30,00 | 73% korting
Duur: 10 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

telegraaf abonnementOntvang een gratis DVDbox bij een proefabonnement van de Telegraaf!

Probeer nu 10 weken vrijblijvend de Telegraaf voor slechts €35,-. Na deze 10 weken stopt het proefabonnement automatisch. Naast de krant krijgt u ook een gratis DVDbox met 6 spannende topfilms.

Prijs: €35,00 | 67% korting
Duur: 10 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Probeer de vernieuwde Telegraaf!

De Telegraaf komt tegenwoordig uit op tabloid formaat. Bent u al bekend met dit formaat of bent u nog bekend met de voorganger van deze krant, met de grote onhandige afmetingen? Probeer nu de telegraaf op tabloid formaat met extra voordeel.

Prijs: €30,00 | 75% korting
Duur: 10 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Telegraaf prive6 weken de Telegraaf + 6 weken het weekblad Privé!

Naast de Telegraaf ontvangt u bij dit speciale Telegraaf abonnement ook nog ééns 6 weken het weekblad privé. U ontvangt het dagblad 6 weken, na deze periode stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast.

Prijs: €21,00 | 65% korting
Duur: 6 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Digitaal jaarabonnementHet goedkoopste digitale Telegraaf abonnement

Met dit abonnement leest u de Telegraaf digitaal. U installeerd de APP op uw smartphone of tablet of raadpleegt de krant via de website van de Telegraaf. Met dit abonnement leest u altijd als eerst het laatste nieuws!

Prijs: €9,95 per maand
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Zaterdagabonnement telegraafTelegraaf 10 weken op zaterdag + digitaal!

Bij dit speciale abonnement van de Telegraaf ontvangt u de krant op zaterdag in de bus. De overige dagen van de week kunt u de krant digitaal lezen. U krijgt toegang tot de APP en de volledige website van de krant.

Prijs: €17,50 | 66% korting
Duur: 10 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Formatieaanbieding telegraafFormatieaanbieding met maximale korting!

Dit is het proefabonnement van de Telegraaf met de kortste looptijd. Het is al mogelijk om de Telegraaf 4 weken te proberen met dit abonnement. Na de door u gekozen periode stopt het abonnement weer automatisch. Bij deze aanbieding profiteert u van een maximale korting.

Prijs: v.a. €6,00 | 81% korting
Duur: 4 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Alle voordelen van een Telegraaf abonnement

Telegraaf tabloidHet abonnement brengt u 6 dagen in de week het belangrijkste nieuws, zij richten de pijlen niet alleen op ons eigen land maar ook op wat er gebeurt in de wereld. Ook vind zij het belangrijk dat er voor iedere lezer wat wils is. Met de toevoeging van nieuws over sport en sensatie heeft de krant een verhoogde amusementswaarden gekregen die bij de lezers in de smaak valt. De krant heeft dagelijks een oplage van ruim 450.000. Daarnaast leveren zij ook nog eens aan 70.000 abonnees een digitale krant. Het aantal lezers blijft groeien en vooral de digitale versie groeit erg hard. De Telegraaf blijft dus de krant van wakker Nederland. Het dagblad heeft regelmatig leuke acties waarbij u een cadeautje krijgt als u een Telegraaf abonnement af sluit. U kunt dan denken aan een tablet, een dvd set of gewoon een lekkere korting. Die korting kan bij een proefabonnement soms zelfs wel op lopen tot zo’n 70%. Bij ons op de site lopen deze kortingen nog hoger op. U zult zien dat wij de meest aantrekkelijke aanbiedingen hebben die verleidelijker zijn dan dat u van te voren zou kunnen denken. Deze acties vindt u alleen bij ons. Zelfs op de website van De Telegraaf komt u deze geweldige mogelijkheden niet tegen. Twijfel dus niet langer maar bekijk de acties op onze website en sluit nu extra voordelig een Telegraaf abonnement af. Vind de actie die bij u past en klik op de link die u naar de website zal brengen waar u het abonnement kan afsluiten. Wij wensen u veel plezier met de populairste krant van wakker Nederland.

  • 6 dagen per week de krant in de bus
  • Toegang tot de APP op IOS en Android
  • Online toegang tot de Telegraaf
  • Mooie welkomstgeschenken
  • Geweldige aanbiedingen

Hoe leest u de krant van wakker Nederland online?

Alle dagbladen zijn tegenwoordig online te raadplegen. Ook de Telegraaf besteed veel aandacht aan de online omgeving. De Telegraaf heeft een uitgebreid youtube kanaal. Op dit kanaal zijn veel fimpjes te vinden over het laatste nieuws. Deze korte filmpjes laten het nieuws zien en een stukje amusement. Kijk hieronder voor een voorbeeld van een filmpje.

Daarnaast heeft de krant ook een duidelijke website. Hier kies je eenvoudig voor sport, en binnen- buitenlands nieuws. Alle artikelen zijn online te lezen. Het dagblad is ook compleet te raadplegen in PDF. Wanneer u een digitaal abonnement heeft is het mogelijk om de krant te downloaden. Na het downloaden staat de krant op uw tablet of telefoon en kunt u deze zonder internetverbinding teruglezen.

Geschiedenis van de Telegraaf

AbonnementsvormenDe Telegraaf werd in 1893 opgericht Henry Tindal. Toen al was het de grootste krant van Nederland. Door de jaren heen heeft de krant bewezen dat zij kosten wat het kost nieuws wilt brengen aan de Nederlandse bevolking. In de Eerste Wereld Oorlog probeerde men de krant dan ook door gerechtelijke processen de mond te snoeren. Ook na de Tweede Wereldoorlog liet men de krant niet met rust en kreeg deze een verschijningsverbod van 30 jaar opgelegd. Dit verbod werd echter in 1949 verbroken. De Telegraaf heeft het na het verbod over een andere boeg gegooid. Alhoewel het zijn rechtse karakter nog wat doorschemert besloten zij zich meer te richten op het brede publiek. Mede dankzij het hoge gehalte aan amusement wist de krant wederom uit te groeien tot de grootste krant van Nederland.

Een Telegraaf abonnement proberen?
4.67 (93.33%) 6 votes