Waarom kiest u Trouw?

Trouw abonnement

Trouw is een krant die zes dagen per week zo’n 300.000 lezers per dag weet te bereiken. De krant met een zeer sterke Christelijke achtergrond is gedurende de jaren meegegroeid met haar lezers. Desalniettemin heeft Trouw wel haar unieke invalshoek weten te bewaren. Dit heeft geresulteerd in de titel “European Newspaper of the Year” in 2012. We spreken dan ook over een echte kwaliteitskrant. Trouw is een krant voor iedereen die dieper in wilt gaan op materie die vooral de ethiek aanspreken. Met sterke opinies en uitgebreide artikelen krijg u de achtergrondinformatie die u nodig heeft om uw eigen mening te vormen. Trouw is dus echt een kwaliteitskrant. Om zo veel mogelijk publiek te bereiken komt Trouw met leuke acties en welkomstgeschenken. Zo kan uw korting bij een Trouw abonnement oplopen tot wel 70%

trouw-staatslotenNeem een abonnement op Trouw en u ontvangt 6 staatsloten!

Bij deze aanbieding ontvangt u 12 maanden dagblad Trouw. Naast de krant die elke ochtend wordt bezorgd ontvangt u ook 6 staatsloten. Met dit abonnement kunt u de krant ook digitaal raadplegen zodat u overal op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Prijs: €28,99 per 4 weken | 46% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen?
Klik hier

trouw-zaterdagBestel nu het Trouw zaterdag+ abonnement

Ontvang elke Zaterdag het dagblad Trouw in de brievenbus. Daarnaast heeft u dagelijks digitaal toegang tot al het nieuws van de krant, u kunt dit raadplegen op uw tablet, smartphone of uw computer.

Prijs: €15,99 per 4 weken | 45% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen?
Klik hier

trouw-12-maanden-abonnementBestel nu een Trouw abonnement

Wanneer u kiest voor dit abonnement van Trouw ontvangt u 12 maanden extra voordelig de krant. U ontvangt de krant dagelijks op papier en u kunt de krant ook 24 uur per dag digitaal bekijken op uw tablet, telefoon of pc.

Prijs: €28,99 per 4 weken | 46% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen?
Klik hier

trouw-samsung-galaxyOntvang een gratis Samsung Tablet bij uw Trouw abonnement

Bij deze aanbieding ontvangt u niet alleen het dagblad Trouw maar u ontvangt ook een gratis Samsung Galaxy Tab 3 tablet. Deze tablet kunt u gebruiken om de krant ook digitaal te raadplegen op uw tablet, computer of smartphone.

Prijs: €30,99 per 4 weken | 45% korting
Duur: 24 maanden
Deze aanbieding bestellen?
Klik hier

Trouw Rebels?

Onze website heeft al de aanbiedingen voor u op een rijtje gezet zodat u enkel nog maar hoeft te vergelijken. Als u een aanbieding ziet die u aanspreekt klinkt u simpel weg op de link en wordt u doorgestuurd naar de bijbehorende website om het abonnement in orde te maken. Wij wensen u uiteraard heel veel plezier met Trouw. De trouw verscheen voor het eerst tijdens de Tweede Wereldoorlog om de geboorte van prinses Margriet te eren. De illegale krant was een initiatief van een groep protestantse verzetsstrijders waarvan enkele al eerder actief waren bij andere illegale kranten. Gedurende de oorlog zijn er honderden medewerkers van Trouw opgepakt en vermoord door de bezetters. Trouw spreekt van een zwarte maand als men terug denkt aan augustus 1944 toen er ruim 130 medewerkers tegelijkertijd opgepakt en geëxecuteerd werden. De verzetsstrijders gaven echter niet op en Trouw bleef in het hele land verschijnen. Op Bevrijdingsdag had zij een oplage van 250.000 stuks. Na de oorlog werd Trouw een krant voor gereformeerden. Door de sterke banden met de politiek werd de krant al snel als politiek orgaan gezien en de nadruk van de krant lag dan ook op zulke artikelen. Na de jaren ’70 begon Trouw steeds vaker anarchistische trekjes te vertonen en uiteindelijk werd besloten de krant om te dopen tot een algemene krant.

Aanbod van Trouw

Alhoewel Trouw zich op een breder publiek probeert te richten heeft religie nog altijd een groot aandeel in de krant. Daarnaast komt ook de politiek nog altijd uitgebreid aan bod. De krant richt zich daarnaast op het algemeen bewustzijn in de vorm van sociale wetenschap, filosofie, duurzaamheid en natuurlijke gezondheidszorg. De krant kan dus eigenlijk gezien worden als een alternatieve nieuwsbron. Eenmaal per week brengt de trouw de bijlage De Verdieping uit, waarin diepgaande interviews, kunst en cultuur naar voren komen. Deze bijlage is meer gericht op de opinie. De trouw biedt hun krant aan op tabloid formaat maar is ook digitaal verkrijgbaar. De krant is op hun website te volgen maar kan ook ontvangen worden op tablet of telefoon.

 

Trouw abonnement proberen?
4.5 (90%) 6 beoordelingen