Waarom kiest u een Trouw abonnement?

Trouw-abonnement

Trouw is een krant die zes dagen per week zo’n 300.000 lezers per dag weet te bereiken. De ochtendkrant met een zeer sterke Christelijke achtergrond is gedurende de jaren meegegroeid met haar lezers. Desalniettemin heeft Trouw wel haar unieke invalshoek weten te bewaren. Dit heeft geresulteerd in de titel “European Newspaper of the Year” in 2012. We spreken dan ook over een echte kwaliteitskrant. Het is een krant voor iedereen die dieper in wilt gaan op materie die vooral de ethiek aanspreken. Met sterke opinies en uitgebreide artikelen krijg u de achtergrondinformatie die u nodig heeft om uw eigen mening te vormen. Trouw is dus echt een kwaliteitskrant. Om zo veel mogelijk publiek te bereiken komt Trouw met leuke acties en welkomstgeschenken. Zo kan uw korting bij een Trouw abonnement oplopen tot wel 70%

trouw abonnementBestel nu een Trouw abonnement

Wanneer u kiest voor dit abonnement van Trouw ontvangt u 12 maanden extra voordelig de krant. U ontvangt de ochtendkrant dagelijks op papier en u kunt het dagblad ook 24 uur per dag digitaal bekijken op uw tablet, telefoon of pc.

Prijs: €30,- per 4 weken | 46% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

uw-favoriete-krant-1-euroProbeer TROUW 4 weken voor 4 euro!

Wilt u Trouw nu extra voordelig proberen? Gebruik dan deze aanbieding! Met deze actie ontvangt u namelijk 4 weken dagblad Trouw voor maar 4 euro. Na 4 weken stopt het abonnement automatisch. U zit dus nergens aan vast!

Prijs: €4,00 | 91% korting
Duur: 4 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

trouw-zaterdagBestel nu het Trouw zaterdag+ abonnement

Ontvang elke Zaterdag het dagblad Trouw in de brievenbus. Daarnaast heeft u dagelijks digitaal toegang tot al het nieuws van het nieuwsblad, u kunt dit raadplegen op uw tablet, smartphone of uw computer.

Prijs: €20,- per 4 weken | 45% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

 

 

Kent u alle voordelen van een Trouw abonnement?

Dagblad Trouw cover

Waneer u kiest voor een abonnement op dagblad Trouw blijft u op de hoogte van het laatste nationale en internationale nieuws. Het dagblad beschrijft op een moderne en soms kritische wijze alle nieuwsfeiten.

Het dagblad is een ochtendkrant zodat u tijdens het ontbijt, op het werk op welk deel van de dag al het nieuws tot u kunt nemen en even een momentje voor u zelf heeft.

Alhoewel de krant zich op een breder publiek probeert te richten heeft religie nog altijd een groot aandeel in het nieuwsblad. Daarnaast komt ook de politiek en het laatste nieuws uit Den-Haag nog altijd uitgebreid aan bod.

Met een proefabonnement op Trouw elke dag het laatste nieuws.

De krant richt zich daarnaast op het algemeen bewustzijn in de vorm van sociale wetenschap, filosofie, duurzaamheid en natuurlijke gezondheidszorg. Het dagblad kan dus eigenlijk gezien worden als een alternatieve nieuwsbron. Eenmaal per week brengt de trouw de bijlage De Verdieping uit, waarin diepgaande interviews, kunst en cultuur naar voren komen. Deze bijlage is meer gericht op de opinie. De trouw biedt hun krant aan op tabloid formaat maar is ook digitaal verkrijgbaar. Het nieuwsblad is op hun website te volgen maar kan ook ontvangen worden op tablet of telefoon.

Hoe leest u uw krant? Hier vindt u alle mogelijkheden

Onze website heeft alle aanbiedingen en proefabonnementen van Trouw voor u op een rijtje gezet zodat u enkel nog maar hoeft te vergelijken. Als u een aanbieding ziet die u aanspreekt klinkt u simpel weg op de link en wordt u doorgestuurd naar de bijbehorende website om het abonnement in orde te maken. Een abonnement op Trouw geeft u onderstaande voordelen

  • Ontvang 6 dagen per week de ochtendkrant
  • Lees het nieuwsblad digitaal via de APP
  • Bekijk alle artikelen online op Trouw.nl
  • De aller hoogste kortingen (tot 93%)
  • Ontvang een welkomstgeschenk naar keuze

Hebben wij u nog niet kunnen overtuigen? Bekijk dan onderstaande commercial van Trouw. Waarin aangegeven wordt dat twijfel de kracht is van overtuiging.

Achtergronden van het dagblad

De trouw verscheen voor het eerst tijdens de Tweede Wereldoorlog om de geboorte van prinses Margriet te eren. De illegale krant was een initiatief van een groep protestantse verzetsstrijders waarvan enkele al eerder actief waren bij andere illegale kranten. Gedurende de oorlog zijn er honderden medewerkers van Trouw opgepakt en vermoord door de bezetters.

Trouw spreekt van een zwarte maand als men terug denkt aan augustus 1944 toen er ruim 130 medewerkers tegelijkertijd opgepakt en geëxecuteerd werden. De verzetsstrijders gaven echter niet op en Trouw bleef in het hele land verschijnen. Op Bevrijdingsdag had zij een oplage van 250.000 stuks. Na de oorlog werd Trouw een krant voor gereformeerden. Door de sterke banden met de politiek werd het al snel als politiek orgaan gezien en de nadruk lag dan ook op zulke artikelen. Na de jaren ’70 begon Trouw steeds vaker anarchistische trekjes te vertonen en uiteindelijk werd besloten het dagblad om te dopen tot een algemene krant.

 

 

Een Trouw abonnement proberen?
4.6 (92.5%) 8 beoordelingen