Een Volkskrant abonnement ontvangen?

volkskrant abonnement

De Volkskrant valt zes dagen per week bij ongeveer 250.000 lezers in de bus of in het digitale postvak. Hiermee behoort de Volkskrant tot de top 3 van de grootste kranten van Nederland. Alhoewel de krant van oorsprong politiek midden gericht was heeft deze zich sinds de jaren ’90 meer verplaatst naar rechts. De krant is gericht op hoger opgeleiden en biedt een variatie van artikelen over politiek, cultuur, economie en lifestyle. Door het zorgvuldige werk mag het dagblad zich een kwaliteitskrant noemen. Deze website heeft intensieve contacten met de Volkskrant. Hierdoor kunnen wij u unieke aanbiedingen doen die u op andere sites niet zal kunnen vinden. U kunt zelf kiezen of u een digitaal of gedrukt Volkskrant abonnement wilt en welk welkomstgeschenk of korting u daarbij wenst te ontvangen.

volkskrant-12-maandenLees voordelig de Volkskrant!

Wilt u de Volkskrant extra voordelig lezen? Met dit abonnement op de Volkskrant ontvangt u de Volkskrant in de brievenbus en digitaal op uw smartphone, tablet en pc. Het abonnement heeft een minimale looptijd van 12 maanden.

Prijs: €30 per 4 weken | 61% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

 

uw-favoriete-krant-1-euroDe Volkskrant 4 weken proberen voor  4 euro?

Met dit proefabonnement ontvangt u 4 weken de Volkskrant voor slechts 4 euro. U ontvangt de krant zes dagen per week op papier en het abonnement stopt automatisch. Het is eventueel ook te combineren met een andere krant naar keuze.

Prijs: €4,00 | 81% korting
Duur: 4 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

 

volkskrant zaterdagabonnementLees voordelig de Volkskrant!

Met dit abonnement leest u de Volkskrant extra voordelig. Door de weeks ontvangt u het abonnement digitaal. Op zaterdag wordt de krant op papier bezorgd. U kunt dan heerlijk ontbijten onder het genot van de krant.

Prijs: €20,00 per 4 weken
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

volkskrant digitaalBlijf digitaal op de hoogte van het laatste nieuws!

De Volkskrant besteed veel aandacht aan de digitale krant. Met deze aanbieding krijgt u de mogelijkheid om alle artikelen uit de Volkskrant digitaal te lezen. Maak nu gebruik van het speciale actietarief

Prijs: €16 per 4 weken | 20% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

 

Wie leest een proefabonnement op de Volkskrant?

volkskrant-tabloidMocht u een aanbieding zien die interessant voor u is, klik dan op de groene button. U komt dan vanzelf op de webpagina terecht waar het abonnement voor u in orde wordt gemaakt. Wij willen u uiteraard heel veel plezier wensen met de Volkskrant. De Volkskrant is vandaag de dag gericht op de moderne, hogeropgeleide Nederlander. Buiten nationaal en internationaal nieuws worden artikelen aangeboden op economisch vlak maar ook sport en entertainment. Een kenmerk van de krant is zijn verslaggeving van buitenlandse films en recensies van buitenlandse muzikanten. Het onderdeel wetenschap is voor de krant ook een zeer belangrijk onderdeel. Daar waar andere kranten hier weinig tot geen aandacht aan besteden maakt het dagblad ruimte vrij voor deze artikelen. Hiermee spreken zij dus een extra doelgroep aan.

Hoe gaat de krant om met Youtube?

Een Volkskrant abonnement wordt verstuurd op tabloid formaat maar de krant is zeer vroeg overgegaan op ook een digitale variant. Als abonneehouder bij de Volkskrant heeft u altijd recht op een digitale versie, u kunt er voor kiezen om daarnaast dus ook een gedrukte krant te ontvangen.

De Volkskrant heeft een actief youtube account waarop dagelijks nieuwe videos verschijnen dit in tegenstelling tot andere kranten. Deze worden geplaatst in de online artikelen van de krant. Zo wordt het nieuws visueel aantrekkelijk gemaakt. Een voorbeeld van een video ziet u hieronder. Alle feiten worden opgesomd voor een volledig overzicht.

Alle voordelen van de krant

  • Elke dag de krant op de mat
  • Ook online de krant doormiddel van de APP
  • Volledige tot het abonnee gedeelte toegang tot de website
  • Leuk welkomstgeschenk
  • Extra lage prijs om kennis te maken met de krant

Achtergrond van de Volkskrant

Het dagblad is in 1919 opgericht als een weekblad voor de Rooms-Katholieke Arbeidsbeweging. Hoewel verschillende katholieke arbeidsbonden zich hadden verenigd om wekelijks een vier pagina tellend blad uit te brengen. Deze koste destijds 3 centen per oplage. De Volkskrant won razendsnel aan populariteit en in 1921 werd het uiteindelijk dan ook een dagblad. De krant werd in die tijd uitgebreid met verschillende edities. Iedere provincie in Nederland kreeg zijn eigen aftakking die samen het algemene landelijke nieuws deelden. In 1941 verscheen de laatste krant als gevolg van de bezetting dit in tegenstelling tot de Telegraaf. Op 8 mei 1945, 3 dagen na de bevrijding van Nederland, kwam de Volkskrant weer uit. Met als gevolg dat het aantal abonnees explosief steeg! Waardoor de Volkskrant op de kaart kwam te staan als grote, landelijke krant.

 

 

Volkskrant abonnement op proef?
4.7 (94.29%) 7 beoordelingen