De Volkskrant ontvangen?

volkskrant-abonnement

De Volkskrant valt zes dagen per week bij ongeveer 250.000 lezers in de bus of in het digitale postvak. Hiermee behoort de Volkskrant tot de top 3 van de grootste kranten van Nederland. Alhoewel de krant van oorsprong politiek midden gericht was heeft deze zich sinds de jaren ’90 meer verplaatst naar rechts. De krant is gericht op hoger opgeleiden en biedt een variatie van artikelen over politiek, cultuur, economie en lifestyle. Door het zorgvuldige werk mag de Volkskrant zich een kwaliteitskrant noemen. Deze website heeft intensieve contacten met de Volkskrant. Hierdoor kunnen wij u unieke aanbiedingen doen die u op andere sites niet zal kunnen vinden. U kunt zelf kiezen of u een digitaal of gedrukt Volkskrant abonnement wilt en welk welkomstgeschenk u daarbij wenst te ontvangen. U kunt uiteraard ook een korting kiezen die kan oplopen tot wel 75%. U kunt het overzicht van de aangeboden kortingen op onze website vinden.

volkskrant-puzzelabonnementLees voordelig de Volkskrant!

Bij dit abonnement op de Volkskrant ontvangt u een gratis puzzelboek. Het abonnement loopt 6 maanden, u ontvangt de Volkskrant gedurende de abonnementsperiode voor €30,- per 4 weken. De krant wordt 6 dagen per week bezorgd.

Prijs: €30 per 4 weken | 57% korting
Duur: 6 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

uw-favoriete-krant-1-euroDe Volkskrant 4 weken proberen voor  4 euro?

Met dit proefabonnement ontvangt u 4 weken de Volkskrant voor slechts 4 euro. U ontvangt de krant zes dagen per week op papier en het abonnement stopt automatisch. Het is eventueel ook te combineren met een andere krant naar keuze.

Prijs: €4,00 | 81% korting
Duur: 4 weken (stopt automatisch)
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

volkskrant zaterdagabonnementLees voordelig de Volkskrant!

Met dit abonnement leest u de Volkskrant extra voordelig. Door de weeks ontvangt u het abonnement digitaal. Op zaterdag wordt de krant op papier bezorgd. U kunt dan heerlijk ontbijten onder het genot van de krant.

Prijs: €20,00 per 4 weken
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

volkskrant-12-maandenLees voordelig de Volkskrant!

Wilt u de Volkskrant extra voordelig lezen? Met dit Volkskrant abonnement ontvangt u de Volkskrant in de brievenbus en digitaal op uw smartphone, tablet en pc. Het abonnement heeft een minimale looptijd van 12 maanden.

Prijs: €30 per 4 weken | 61% korting
Duur: 12 maanden
Deze aanbieding bestellen? Klik hier

Wie leest de Volkskrant?

Mocht u een aanbieding zien waar u op in wilt gaan hoeft u enkel maar de link aan te klikken. U komt dan vanzelf op de webpagina terecht waar het abonnement voor u in orde wordt gemaakt. Wij willen u uiteraard heel veel plezier wensen met de Volkskrant. De Volkskrant is vandaag de dag gericht op de moderne, hogeropgeleide Nederlander. Buiten nationaal en internationaal nieuws worden artikelen aangeboden op economisch vlak maar ook sport en entertainment. De Volkskrant is uniek in zijn verslaggeving van buitenlandse films en recensies van buitenlandse muzikanten. Het onderdeel wetenschap is voor de Volkskrant ook een zeer belangrijk onderdeel. Daar waar andere kranten hier weinig tot geen aandacht aan besteden maakt de Volkskrant ruimte vrij voor deze artikelen. Hiermee spreken zij dus een extra doelgroep aan. Een Volkskrant abonnement wordt verstuurd op tabloid formaat maar de krant is zeer vroeg overgegaan op ook een digitale variant. Als abonneehouder bij de Volkskrant heeft u altijd recht op een digitale versie, u kunt er voor kiezen om daarnaast dus ook een gedrukte krant te ontvangen.

Achtergrond van de Volkskrant

De Volkskrant is in 1919 opgericht als een weekblad voor de Rooms-Katholieke Arbeidsbeweging. Verschillende katholieke arbeidsbonden hadden zich verenigd om wekelijks een vier pagina tellend blad uit te brengen. Deze koste destijds 3 centen per oplage. De Volkskrant won razendsnel aan populariteit en in 1921 werd het uiteindelijk dan ook een dagblad. De krant werd in die tijd uitgebreid met verschillende edities. Iedere provincie in Nederland kreeg zijn eigen aftakking die samen het algemene landelijke nieuws deelden. In de Tweede Wereldoorlog werd de hoofdredacteur gedwongen om af te treden. Dit betekende het einde voor de krant. In 1941 verscheen de laatste krant tijdens de bezetting. Op 8 mei 1945, 3 dagen na de bevrijding van Nederland, kwam de Volkskrant weer naar buiten. Het aantal abonnees steeg explosief waardoor de Volkskrant op de kaart kwam te staan als grote, landelijke krant.

 

 

Volkskrant abonnement op proef?
4.5 (90%) 4 votes